Apex Legends – Regler

Der er visse regler du skal overholde for at kunne være en del af vores turneringer. Vi regner med at inden du har tilmeldt et hold, at disse er læst og forstået grundigt.

1. Generelt

1.1 Spillerbetingelser
Det er holdets ansvar at indsende korrekte Origin ID ved tilmelding.

1.2 Hold- og spillernavne
DGF Esport forbeholder sig retten til at nægte et hold adgang til turneringen, hvis en, eller flere spillere har nogen form for racistiske eller seksuelle tag i deres hold- eller spillernavne.

1.3 BO3 (Best of 3)
Turneringens format er sat op således, at hvert hold må spille lige så mange spil de kan nå, inden for den givne tidsramme, ref. ’3.1 Tidsramme’. Men der må kun benyttes 3 resultater (screenshots), af alle de spillede kampe.

1.4 Deltagelse
Turneringen går efter ”først til mølle”-princippet, registrering og betaling (Hvis ikke turneringen har gratis entre) Alle pladser skal være udfyldt før at turneringen kan påbegynde. Er der ikke nok, annulleres turneringe og buy-in returneres hvis der er betalt for deltagelse. Muligheden for tilmelding lukker 2 timer før turneringsstart.

1.5 Ind- & udbetaling
Alle ind- og udbetalinger foregår via MobilePay, hvis der spilles om pengepræmier og ikke gavekort. Udbetaling af puljen til holdlederen vil finde sted ca. 1-2 timer efter turnerings afslutning, såfremt der ikke er anklager om snyd. I tilfælde af anklager om manglende udlevering af præmie(r) har DGF-Esport rettighederne til at offentliggøre bevismateriale.

1.6 Priser
Priserne kan variere alt efter turnering. Det afhænger af efterspørgslen fra brugerne af hjemmesiden. Dog kan prisen ikke ændres, så snart det 1. hold er tilmeldt en turnering.

1.7 Refundering
Ønsker dit hold refundering af buy-in, kan dette forekomme minimum 4 timer før turneringsstart.

1.8 Matchmaking
Da der ikke er custom spil, queue’er man op med sit hold som public spil.

1.9 Kamp dokumenter
Alle screenshots fra kampene der bliver brugt til optælling af resultater, opbevares i maks. 1 uge.

1.10 Spil dokumentation
Minimum 1 spiller for hvert hold, skal live-streame og efterfølgende have videoen gemt som dokumentation – ref. “3.3 Diskvalifikation”. Videoen skal opbevares i minimum 7 dage, hvorefter den gerne må slettes.

1.11 Discord Server
Under turneringen er det et krav at dit hold benytter DGF’s Discord server. Vi anbefaler at man sidder klar på serveren ca. 5-10 minutter før turneringsstart.

2. Turnering – Opstart

2.1 Turneringskode (Hold nr.)
Ved tuneringsstart udsteder turneringsarrangøren en unik kode (Hold Nr.) til hvert hold som skal bruges i forbindelse med dokumentation af resultater, jf. “4.1 Deling af resultater”. Denne turnerings kode skal minimum 1 spiller skrive i chatten efter hver kamp. Koden bliver offentliggjort i tabellen som kan ses på den enkelte turneringsside som i har tilmeldt Jer. Så snart denne kode er offentliggjort på vores hjemmeside, kan i starte med at spille.

2.2 Deadline
Tidspunktet for spilstart er annonceret ved tilmelding. Hvis et hold ikke er mødt ved deadline fortsættes turneringen og holdet må spille med reduceret tid. I dette tilfælde er det holdlederen, der har til ansvar at kontakte arrangøren om at få udstedt sin unikke kode, jf. 2.1 Turneringskode.

2.3 Ændringer på holdet
Det er tilladt at tilføje (hvis der stadig mangler 1 spiller) eller erstatte en spiller, hvis holdet har informeret DGF Esport senest 4 timer før turneringsstart.

2.4 Manglende spiller
Hvis et hold mangler 1 eller 2 spillere, fortsættes turneringen med handicap, hvor de(n) overskydende plads(er) udfylde af random spillere i hver runde af spillet, jf “5.1 Gældende spillere”.